Vakantie in het Reestdal Contact

Reestdallogo_OD2_-_Copy_TinekeDeze site is in beheer van de Stichting Ondernemend Reestdal, Recreatieschap Drenthe en  Vechtdal Marketing. U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Ondernemend Reestdal zet zich in om het Reestdal op de kaart te zetten, o.a. door het beheer van deze website. Daarnaast ontwikkelen ze gezamenlijk informatie- en promotiemateriaal en streekproducten. De Stichting is een collectief van ondernemers in het Reestdal. Secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Recreatieschap Drenthe is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch (0521) 59 32 10.  Het Recreatieschap Drenthe was initiatiefnemer en projectleider van het project Idyllisch Reestdal waar o.a. deze website uit voort is gekomen. Kijk ook op www.recreatieschapdrenthe.nl.

Vechtdal Marketing is bereikbaar op telefoonnummer (0529) 46 21 38. Kijk ook op www.vechtdalmarketing.nl
 

 

 


1