Vakantie in het Reestdal Restaurants

Kabeljauw_KOPIE1Stien - Staphorst
Stien is een sfeervol restaurant in een mooie oude Staphorster boerderij, het voormalige woonhuis van kunstenares Stien Eelsingh. U kunt bij Stien terecht voor bruiloften en meer...

Restaurant De Groene Lantaarn - Zuidwolde
De Groene Lantaarn is een jong, toegankelijk en dynamisch restaurant gevestigd in een oude boerderij (rond 1780 ) in Zuidwolde Drenthe. Voor iedere gelegenheid is er een invulling op maat en u mag een verrassend en creatief bezoek verwachten voor een toegankelijke prijs. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse kwaliteitsproducten en -waar mogelijk- biologische en regionale producten, maar u kunt invloeden uit de hele wereld verwachten. 

De eetkamer van IJhorst, Het Vosje
In de Eetkamer van IJhorst Het Vosje kunt u terecht voor lunches, diner en borrelen en met een groep kunt u bij ons terecht in de grote zaal "De Deurkiek" en een kleinere zaal genoemd "Het Veurhuus". En geheel niet onbelangrijk, vanuit onze locatie wandelt u zo het mooie Reestdal in en na afloop kunt u zich door ons laten verwennen!  Lees meer...

Restaurant Grandcafé en IJssalon Mulino - de Wijk

Op deze plek kunt u niet alleen terecht voor een kop koffie, maar ook lekker tafelen. Ideaal startpunt voor uw middagwandeling of fietstocht. De plek waar u ontspannen en sfeervol kunt genieten van smaakvolle mediterraanse gerechten. Voor ieder wat wils. Kinderen kunnen bij ons spelen in de speelhoek. Ook in onze Dorpsstraat TIP de Wijk, provincie Drenthe.  

Princess Garden - Balkbrug 

In Balkbrug Centrum vind u ons Chinees Restaurant Princess Garden in Balkbrug, een Beschermd Dorpsgezicht. Wij zijn een traditioneel Chinees restaurant met een ruime keuze aan (afhaal)menus'.  

Café-Restaurant Poortman - Bloemberg

In 2017 hebben de nieuwe eigenaars Anandi en Maurice Café-Restaurant Poortman overgenomen en vernieuwd, waarbij het authentieke van het 100 jarige pand bewaard is gebleven. Persoonlijke noot: Bij ons hangt hangt een gezellige en eigentijdse sfeer, zorgen voor een verrassend bezoek en een toegankelijjke prijs. U kunt bij ons de lokale keuken verwachten. We maken gebruik van de beste producten en bereidingswijzen. Voor iedere gelegenheid bieden we een invulling op maat. Wees welkom!

pasta

Restaurant Kiewiet - Dedemsvaart
Kom culinair genieten bij Restaurant Kiewiet in Dedemsvaart van het 4-gangen Reestdalmenu. Het menu wordt samengesteld uit streekproducten (vis en vlees). Door de diverse tijden wisselt het menu regelmatig. Eventuele wensen kunnen worden doorgegeven. Bekijk het Reestdal eens van een andere kant en Prikkel alle zintuigen. Dit is een ware beleving voor mensen die houden van wandelen, natuur en lekker eten bij Restaurant Kiewiet.    

Wijngoed de Reestlandhoeve - Balkbrug
Een bijzondere locatie om te genieten van een glas Reestlander wijn al dan niet met een klein hapje. Wilt u een uitgebreide maaltijd dan is dit alleen mogelijk voor groepen en na reservering. De individuele bezoeker is van harte welkom tijdens de openingstijden 

Restaurant de Reest - IJhorst 

Restaurant de Reest is gelegen in het prachtige natuur gebied het Reestdal. Het Reestdal staat bekend om zijn mooie natuur, de zwarte dennen, de vele ooievaars die hier te zien zijn en natuurlijk het prachtige beekje de Reest dat van Dedemsvaart tot Meppel stroomt. Ons restaurant staat op Europarcs bospark Reestervallei en is voor iedereen toegankelijk. Niet alleen voor een heerlijk diner maar ook voor een kop koffie met wat lekkers erbij. Onze achteringang: wandelaars zijn van harte welkom! 

Restaurant & Grandcafé Olde Postkantoor - Dedemsvaart

Wees welkom bij ons binnen om sfeervol te tafelen in het monumentale pand (1912) Olde Postkantoor aan de Markt te Dedemsvaart of op ons zomerse terras aan De Dedemsvaart. Bekijk ons veelzijdige menu en treedt binnen in het markante gebouw! Wie graag even wil snuffelen in de aangrenzende Markthal Dedemsvaart, de vele kraampjes nodigen zeker uit.  
 

Plattelandsrestaurant Op de Deel - Drogtzee Zuidwolde

Een unieke locatie om met een klein gezelschap op hoog niveau met producten van eigen boerderij te eten is Op de Deel. Wij staan u graag te woord en zijn geïnteresseerd in leuke ideeën. Bijvoorbeeld een huifkarrentocht met soep onderweg en vervolgens de warme maaltijd in het restaurant, maar ook een kookworkshop behoort tot de mogelijkheden! Rundvlees van eigen boerderij, eigen gerookte zalm, nagelhout en rauwe ham zijn onze specialiteiten.

Proefkamer het Reestdal - Balkbrug

Culinair genieten, onder leiding van chef-kok Daniel Poolman, van de heerlijke gerechten die het Reestdal te bieden heeft. Daarnaast neemt Daniel Poolman graag zijn gasten mee op reis om te laten zien en proeven wat we allemaal uit de natuur kunnen eten. De Bistro en De Deel zijn beide gevestigd op het terrein van Camping 't Reestdal. 

Graag culinair genieten na een dag sportiviteit bij Reestdal Outdoor, altijd welkom! Maar om teleurstelling te voorkomen vooraf graag een tafeltje reserveren. Wat ook het hart sneller doet kloppen, een APP Trailrunroute van Landschap Overijssel. Keuze uit een 4tal routes, variërend van een korte tot langere tocht door het unieke Reestdal en de Ommerschans. Informeer ernaar!  

Bull's Steakhouse & Grill - Balkbrug 

Al flink honger gekregen na een dagje uit, dan bent u bij Bull's Steakhouse & Grill aan het juiste adres in Balkbrug. Op onze extra grote menukaart staat voor ieder wat wils, Uiteraard hebben wij de beste Steaks, maar ook heerlijke visgerechten. En, we serveren ook smaakvolle vegetarische gerechten. Stap gerust eens binnen!

Restaurant / Brasserie De Boerderij - Balkbrug

Geniet van een heerlijk driegangenmenu in onze sfeervolle Brasserie, gelegen in een oude boerderij. Onze chef-kok kan alles verzorgen; van ontbijt, brunch, lunch en diner met enkele Streekgerechten uit het Reestdal.

Iets te vieren en zoekt u een bijzondere, sfeervolle locatie voor een grote groep? Welkom bij Brasserie De Boerderij, gelegen in het natuurgebied de Haardennen te Balkbrug. We beschikken over twee prachtige ruimtes, beiden geschikt tot circa 50 personen in de pas gerenoveerde boerderij waarvan de geschiedenis terug gaat naar het jaar 1800. 

Wees welkom, ook als gast om een Reestdalwandeling of fietstocht te starten met een kop koffie of thee! Bij de receptie hebben wij een aantal beschreven en (GPS)routes voor u klaar liggen! We verhuren ook moderne GPS-apparaten!
Ook kunt u bij ons Schatzoeken met de GPS of Speuren met een APP vanaf De Haar 7 in Balkbrug.  


1